Bruiloft Martin en Mariska


Bruidspaar:

Martin en Mariska

Fotograaf:

Henk Hennuïn

Ervaring van het bruidspaar:

Beiden zijn wij perfectionisten en hebben een heel duidelijk beeld bij onze wensen, maar op de dag zelf wil je ook simpelweg kunnen genieten en het bruidspaar zijn…., het stralend middelpunt. Onze gasten wilden wij ook volop laten genieten van onze dag en niet belasten met de rol van ceremoniemeester – want er komt meer bij kijken dan je eigenlijk van tevoren denkt. Via Facebook kwamen wij terecht bij Just Marry. Na een gezellige kennismaking hadden wij direct een goed gevoel bij Judith.

De dag zelf was puur genieten, geen zorgen omdat Judith het hele draaiboek op de achtergrond heeft uitgevoerd. Van het klaarmaken van de ceremonieruimte, de gasten van corsages voorzien, de muziek, de receptie – waarbij ook de details als een gastenboek tot in de puntjes door Judith klaargezet waren, een heerlijk diner met tafelschikking zodat iedereen op de goede plek zit en ook de voorbereidingen voor een spetterend feest van aankleding tot het regelen van heerlijke cocktails voor het bruidspaar. Judith, de stille kracht die onze dag compleet heeft gemaakt door die dingen te regelen waar je zelf op de dag niet bij stil wilt hoeven staan zodat wij konden genieten.

Haar warme persoonlijkheid, passie, enthousiasme, gedrevenheid en meedenken in alle mogelijkheden en het ondersteunen in het regelen van de dag van je dromen is iets wat Judith op het lijf geschreven is. Wij koesteren hele mooie warme herinneringen aan onze trouwdag welke middels mooie foto’s, filmpjes en herinneringen ons altijd een glimlach op ons gezicht geeft.

Bijdrage van Just Marry:
  • Ceremoniemeester
  • Plaatsen van decoratie
  • Ondersteunend in de voorbereiding

Bekijk meer bruiloften

  • Remco en Jenny

  • Rinske en Clive

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van een professioneel ceremoniemeester.

NEEM CONTACT OP